ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت
سرخط خبرها

کلیات بودجه عصر امروز (۲۷ دی ۱۴۰۱) رای‌گیری می‌شود| اعتبارات تملک دارایی استان‌ها بررسی شد

  • کد خبر: ۱۴۵۹۲۳
  • ۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۵
کلیات بودجه عصر امروز (۲۷ دی ۱۴۰۱) رای‌گیری می‌شود| اعتبارات تملک دارایی استان‌ها بررسی شد
سخنگوی کمیسیون تلفیق در تشریح نشست نوبت صبح این کمیسیون گفت: کمیسیون در جلسه امروز موضوع اعتبارات تملک دارایی استان‌ها را با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه بررسی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رحیم زارع در تشریح نشست نوبت صبح کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ گفت: کمیسیون امروز موضوع اعتبارات تملک دارایی استان‌ها را با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه بررسی کرد.

با اشاره به گزارش سازمان برنامه و بودجه در زمینه اعتبارات تملک دارایی استان‌ها در سال ۱۴۰۱ تاکید کرد: مسئولین سازمان تاکید کردند که ۷۰ هزار میلیارد تومان بودجه تملک دارایی‌های استان‌ها بوده که تاکنون ۱۷ درصد یعنی نزدیک به ۱۱ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان محقق شده است.

وی با اشاره به پیش‌بینی سازمان برنامه و بودجه برای اعتبارات تملک دارایی استان‌ها بیان کرد: طبق پیش‌بینی سازمان برنامه و بودجه، بودجه اعتبارات تملک دارایی استان‌ها در سال آتی حدود  ۸۵ هزار و ۱۳۰ میلیارد تومان خواهد بود که ۳۵ هزار میلیارد تومان آن از محل قانون استفاده متوازن، ۲۷ هزار میلیارد تومان از محل تملک استانی، ۲۱ هزار میلیارد تومان از محل ۳ درصد نفت و گاز و دو هزار میلیارد تومان هم از محل ۲۷ صدم  مالیات بر ارزش افزوده است. البته این دو هزار میلیارد تومان مختص به بخش ورزش و آموزش و پرورش است و مابقی در حوزه نرخ بیکاری، آب شرب شهر‌ها و روستاها، بهداشت و درمان، بهسازی روستا‌ها و امور عمرانی شهر‌ها و زیرساخت‌های جاده‌ای و سایر هزینه خواهد شد.

وی با اشاره به بررسی گزارش بودجه شرکت‌های دولتی در جلسه شب گذشته این کمیسیون کرد: در جلسه شب گذشته گزارشی در رابطه با بودجه شرکت‌های دولتی در سال ۱۴۰۱ استماع شد.

وی تاکید کرد: در سال جاری، ۱۳۴ شرکت زیان ده با ۵۸ هزار میلیارد تومان زیان، ۴۷ شرکت بدون سود و زیان و سربه‌سر و همچنین ۱۶۸ شرکت سوده به میزان ۱۸۳ هزار میلیارد تومان سود، از جمله آمار‌های ارائه شده پیرو این گزارش بود.

وی با بیان اینکه با اشاره به پیش بینی‌ها در زمینه بودجه شرکت‌های دولتی در سال ۱۴۰۲ تاکید کرد: براساس گزارش سازمان برنامه و بودجه، ۱۵۰ شرکت با سود ۲۱۸ هزار میلیارد تومان، ۱۶ شرکت زیان ده با تقریباً ۱۹ هزار میلیارد تومان زیان، ۱۸۲ شرکت در وضعیت نقطه سر به سر و بدون سود و زیان  برای سال ۱۴۰۲ پیش‌بینی شده است.

زارع با تاکید مجدد بر این نکته که کمیسیون تلفیق در پنج روز گذشته هیچ مصوبه‌ای نداشته است، اظهار کرد: اعضای کمیسیون تلفیق در نوبت عصر امروز در زمینه کلیات لایحه بودجه تصمیم‌گیری خواهند کرد تا ما گزارش خودمان را نهایتا به صحن علنی مجلس ارسال کنیم بنابراین امروز بعدازظهر کلیات لایحه بودجه رای گیری خواهد شد.

این نماینده مجلس تاکید کرد: در جریان بررسی کلیات لایحه بودجه در کمیسیون، موافقین و مخالفین، مسئولین دیوان محاسبات، مرکز پژوهش‌ها و اتاق‌های بازرگانی اظهارنظر خواهند کرد و نهایتا در این بخش تصمیم‌گیری خواهد شد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->